WAT ZEGGEN ZE OVER ONS ?​

Caroline – Project manager :

 

Connect People nam contact met me op via LinkedIn, waar ik op zoek was naar mogelijkheden. Mijn profiel bleek te matchen met een van hun vacatures en ze vroegen me o op gesprek te komen. Na enkele interviews hebben ze me voorgesteld aan het bedrijf en toen is het heel snel gegaan. Vanaf dit eerste gesprek had ik zicht op een nieuwe baan. Het contact was altijd professioneel maar heel persoonlijk en mijn dossier werd efficiënt en grondig beheerd. Een geweldige ervaring!

GETUIGENISSEN

Raphaël – Software Engineer Junior :

 

Nadat ik mijn cv online had gezet heeft Connect People zeer snel contact opgenomen en me een baan aangeboden die perfect bij mij paste, zowel op het vlak van mijn competenties als van mijn interesses. De opvolging van mijn sollicitatie verliep zeer professioneel en de afspraken met de werkgever voldeden perfect aan mijn eisen.

 

Michael –  IT Technical Team Leader :

 

Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en Connect People bood me een nieuwe professionele opportuniteit die perfect aansloot bij mijn professionele en financiële verwachtingen. Dankzij hun uitstekende kennis van het dossier kreeg ik snel antwoord op al mijn vragen. Connect People was altijd beschikbaar en bereid om te luisteren en ze hebben mijn dossier feilloos en zeer professioneel opgevolgd.

Bertrand – Front-End Developer :

 

Connect People heeft me begeleid tijdens het hele rekruteringsproces van een bedrijf dat perfect geschikt is om mijn eerste stappen te zetten in de arbeidsmarkt. Vanaf het eerste contact met mijn werkgever tot de ondertekening van het contract waren ze altijd professioneel en klaar om me te helpen. 

Guillaume –  Business Process Analyst :

 

Mijn ervaring met Connect People was zeer positief. De rekruteerder was professioneel, proactief en gemotiveerd en deed haar best om de antwoorden op mijn vragen te vinden, als ze die nog niet had! Samen hebben we een baan gevonden die bij mij past.  Ik kan Connect People warm aanbevelen!

ONZE REFERENTIES

FR | EN | NL

MENU