CONSULTANCY :

  

Prestaties van  een van onze consultants bij een klant.

 

REKRUTERING:

 

Hoe rekruteren we onze kandidaten?
 
Ons team maakt gebruik van de meest geavanceerde zoekmethoden. Dankzij ons uitgebreide IT- en algemeen netwerk helpen we onze klanten om de ideale kandidaat te vinden. Maar we helpen onze kandidaten ook bij het vinden van de geschikte loopbaanopportuniteit.
 
Hoe verloopt de rekrutering?
 
We nemen telefonisch contact op met de kandidaat voor een eerste gesprek in onze kantoren. Tijdens dit interview evalueren we de kennis van de kandidaat, maar ook zijn persoonlijkheid.
 
Vervolgens selecteren we de kandidaten die het best aansluiten bij de context van het bedrijf van onze klant. Vervolgens sturen we onze kandidaten naar de klant. Naast het cv bezorgen we de klant ook een debriefing, zodat hij over zoveel mogelijk informatie beschikt voor hij de kandidaat ontmoet.

 

PRE-REKRUTERING :

 

We bieden ook een pre-rekruteringsdienst aan, waarbij de kandidaat aan de slag gaat in het kader van consultancy gedurende een vooraf bepaalde minimumperiode. Daarna kan de kandidaat eventueel door onze klant worden aangeworven.
 
Zo kunnen zowel de kandidaat als de klant nagaan of er een geschikte match is.

WIJ BIEDEN ONZE KLANTEN DRIE SOORTEN DIENSTEN 

 

REKRUTERING :

  

We helpen onze klanten om de ideale kandidaat te vinden, in alle opzichten.

 

PRE-REKRUTERING:

  

Een meer flexibele oplossing, zowel voor de werkgever als voor de kandidaat.

 

CONSULTANCY :

 

Prestaties van  een van onze consultants bij een klant. Op basis van de behoefte van de klant, zowel voor het versterken van een team als voor een nieuw project, stellen we de geschikte consultant voor. Het kan gaan om een lange of korte opdracht, die indien nodig kan worden verlengd.
 
Onze consultants zijn medewerkers van Connect People of freelancers die ons bedrijf vertegenwoordigen en met wie we meestal al jaren samenwerken.

ONZE DIENSTEN​

ONZE REFERENTIES

FR | EN | NL

MENU